Når man kan høre sin telefon ringer – uden at den gør det…

GoLine

18049907_10154845001887655_634499873_o

I skal møde Line Nielsen. Hun er dælen dulme sej!

Line var min personlige træner, da jeg skulle strammes op efter min graviditet med Ellen. Jeg havde aldrig prøvet at have en personlig træner før, så jeg vidste ikke rigtig hvad jeg skulle forvente – men det var fantastisk at prøve. Især fordi Line er så awesome.

Line presser en, men råber ikke af en, Line skælder ikke ud, Line har ikke en eller anden mærkelig måde man skal spise på, Line er super godt selskab, og så fik Line mig til at tabe 30 cm på min krop på 10 uger., med træning 1-2 gange om ugen og ved at spise normalt og ikke nogen kur.

 Line fik mange sms’er, opkald og snap undervejs i vores forløb, og den del af vores træningsøjeblikket blev også forenet på se sociale medier:

 skaermbillede-2017-05-02-10-32-57

 Og lige præcis det her med at have et normalt forhold til mad og motion, det synes jeg lige hun skulle have lov til at uddybe:

ps – Følg hende på @golinedk

 

Træning og slankeverdenen er et stort virvar – alle har forskelige holdninger til om man må spise brød, om man kun skal dyrke pilates, om nøglen er en juicekur osv. osv.

Hvad mener du er vejen frem, hvis man gerne vil tabe sig?

Jeg går som udgangspunkt IKKE ind for slankekure, om det så hedder juicekur, LCHF eller hvad de ellers finder på at kalde dem, da jeg aldrig har mødt en person, som ikke er røget tilbage til sin (uønsket) vægt igen kort efter endt kur.
Det er i min verden ikke holdbart at veje og måle sin mad hver dag- det gider INGEN resten af sit liv, og hvis man gider, tror jeg man har andre problemer at slås med.

Jeg går ind for, at man tænker i sunde alternativer i sin hverdag og nyder den lækre røde bøf med sovs i weekenden, køber mindre tallerkner, dyrker endnu mere motion (så man netop har plads til at spise stor bøf og lidt fredagsslik) og ellers huske at nyde livet og smile til sine medmennesker.

 

Hvad er din grundholdning til kost og motion?

Vores krop er som en bil. Den har brug for masser af godt brændstof for at fungere optimalt. Samtidig med at den skal holdes igang og plejes for ikke at ruste og forfalde.

 

Det er vigtigt at leve sundt og træne hårdt, men det SKAL være til at holde ud!
Og JA det lyder måske lidt underligt, men hvis du elsker søde sager og hader at løbe, så skal du efter min mening ikke opgive de søde sager helt og skynde dig ud og løbe.

Du skal nærmere finde sunde alternativer til din søde trang og få den integreret i din hverdag, men huske at nyde når du i ny og næ synder.
Samtidig med at det er vigtigt at finde en sport/motionsform som du synes er sjov og giver mening for dig. Ellers holder du kun ud i 2 uger.

 

 

Hvorfor blev du personlig træner?

Fordi jeg længe havde drømt om at have min egen lille business. Men var nået til et punkt i mit liv, vores jeg havde brug for at udfordre mig selv og gøre noget, som egentlig lå udenfor min komfortzone. Jeg skulle bokse lidt med mine grænser og med min privathed.

 

Forklar mig lige hvorfor du elsker så meget at dyrke sport, at det er blevet din levevej også?

At dyrke sport giver mig en ubeskrivelig god følelse i kroppen, og den ønsker jeg andre ikke må gå glip af. Det er derfor min pligt at lære denne følelse fra mig.

 

Hvad er de største udfordringer ved at have valgt en karriere som personlig træner?

At man inderligt ønsker at gøre en forskel og ændre folks måde at leve på, så de bliver sundere og gladere- men det er kan til tider være svært at stå på sidelinjen og vejlede samt motivere. For jeg kan sagtens hundse rundt med folk og få dem til at svede nok så meget, og især få dem til at have meget dårlig samvittighed over at spise snickers hver aften. Men hvis man ikke SELV er klar til at ændre sin måde at leve på, er det både spild af penge og energi.
Der skal arbejdes hårdt og det kræver at man er villig og klar på at ændre på måden man lever på. Men det er til gengæld det fedeste i verden, når man ser at folk fanger ideen, finder vejen og ender med det største smil og endnu mere energi.

 

Hvad er dit bedste råd, hvis man gerne vil have et job som du har?

Spring ud i det, og tænk ikke så meget over om det kan lade sig gøre, er godt nok, hvad andre tænker, og hvad man nu ellers kan finde på at slå sig selv i hovedet med.

 

Nævn 3 ting du har sat pris på i den forgangne uge?

  • Min første Mojito i 1,5 år
  • En impulsiv ferie til Malaga
  • Ny personlig rekord på min 5 km

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man kan høre sin telefon ringer – uden at den gør det…