5 kogebøger jeg er vild med

Forskellen på mænd og kvinder

8444-bbmdh1ozvmuj_uc3n5m4pq

Min kære mand, Thomas, udgav for et par år siden en klummebog om forskellen på mænd og kvinder. Den kom til efter et par års klummeskriverier til Woman, hvor alle klummer gik under overstående emne. Klummerne kom af en eller anden årsag altid til at handle om Thomas og jeg og vores forskelligheder. For vi er virkelig forskellige, men en forskellighed som vi vælger at lade kompelmentere hinanden, i stedet for at sætte det som en udfordring for forholdet. Klummerne sætter lige præcis fokus på denne forskellighed, og jeg tror Thomas havde nemmere ved at skrive om det, hvis han skrev om situationer han selv kender eller har været i gennem. Så det blev så om os.

 

500x0-5

 

Og så tænker du måske – hmm, men hvordan har du det med at din mand skriver om dig og jeres forhold. Jo altså, aftalen har altid været at jeg læste klummerne inden at de blev sendt afsted til redaktionen, og det virker ikke så voldsomt når det er i et kort klumme format. Noget andet er så når det bliver samlet til en hel bog skulle jeg hilse at sige!! Wauw – første gang jeg læste hele manuskriptet ud i ét gik jeg fuldstændig i panik! Hvordan ville folk ikke opfatte mig, hvad ville de tænke om vores forhold, ville de synes jeg var skrup skør?! Jeg begyndte straks at argumentere for at den bog ville nok være svær at sælge, og måske var det bedre vi lod vær, osv. osv  – masser af søforklaringer og dårlige undskyldninger. Men da jeg lige trak vejret og så det hele fra et større perspektiv, så var det ikke kun mine skøre sider som der blev skrevet om, men også Thomas’ – hvordan vi fælles i vores forhold var skøre, fjollede, søde, forskellige og helt normale! Jeg begyndte at tænke over hvor heldig jeg egentlig var, at have en mand som gad at sætte sig ned og skrive om mig og os. Bogen er for mig en kæmpe kærlighedserklæring, og en bog hvor jeg tror på at griner vi alle lidt af os selv og hinanden, så blir det hele lidt lettere.

Jeg tænker at udgive et indlæg om ugen den næste mdr. tid, med uddrag fra bogen. Så vi alle kan blive lidt klogere på forskellen mellem mænd og kvinder.

Første indlæg er lige her

 

ps – jeg har oprettet sådan en fin Facebook side for bloggen. 👍 gerne på www.facebook.com/emilygbruhn/ – så er du hele tiden opdateret når der sker noget nyt 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 kogebøger jeg er vild med