Sådan holder jeg styr på mine to-do's

Store ting sker….

img_1657-kopi

Jeg har lige siden jeg kunne huske det gerne ville være selvstændig på den ene eller på den anden måde. Måske fordi jeg er opvokset med en far der er selvstændig, måske fordi jeg altid bare gerne har ville udfordre mig selv, måske fordi jeg bare godt kan li selv at bestemme 😂.

Men jeg har altid kredset om det, uden egentlig at gøre noget ved det. Karrieren i tv-branchen tog på en eller anden måde pludselig over. Samtidig har jeg altid haft en ide om at succes for mig inden for iværksætteri først ville være når jeg havde en fabrik og 200 ansatte, og det satte lidt sine begrænsinger på diverse ideer 😉 Da jeg så var på barsel tænkte jeg en masse over det. Og jeg kom frem til at jeg SKULLE prøve det. At jeg ville fortryde alt andet. Samtidig kunne jeg mærke at mit succeskriterie ændrede sig. Det handler nu om at opbygge en kæmpe biks, men det vil allerede være succes hvis bare jeg selv kunne tjene bare en smule. Det ville være succes bare at prøve.

En dag over en pizza hjemme i køkkenet med min veninde Ida og en dejlig larmende Ellen, sad Ida og jeg og talte om disse drømme. Drømmen om at være noget andet end lønmodtager. Drømmen om at skabe noget. Vi talte om at man måske skulle tilgå det hele på en anden måde. I stedet for at finde en ide først, og så evt. finde en at lave det med, så kunne man også starte med at sætte et hold og så finde på en ide ud fra det. Så det aftalte vi. Vi aftalte at være et hold! 👭 Det var en super fed følelse den aften. Vi gik straks igang med at skitsere diverse ideer og vi var virkelig langt omkring, og vi havde det sjovt mens vi gjorde det, og jeg kunne mærke hvordan jeg blev fyldt op af energi.

Sent på aftenen nærmede vi os nogen tanker, værdier og ideer som vi begge kunne se noget potentiale i. Vi aftale at mødes 2 gange om ugen derfra, og arbejde koncenteret på at udvikle ideen og se om den kunne holde vand. Det har vi så gjort den seneste tid. Vi har brainet, udviklet og lavet en lille del af vores produkt og haft den til test i små 100 familier, fået fantastisk feedback, skrevet pitchdeck, lavet budgetter og meget meget mere. Og den anden dag var en stor dag!! For der oprettede vi CVR-nummer og skålede på vores fælles baby.

Nu er starten gået til at vi skal lanche i efteråret, og jeg glæder mig meget til at løfte sløret lidt mere, for hvad det egentlig er for en lille ide vi går os pusler med.

Det var så fed en dag i søndags hvor vi oprettede CVR-nummer. Det føltes så forløsende endelig at gøre noget ved drømmen. At prioritere den. Jeg har sagt nej tak til en del muligheder og nye jobtilbud det seneste halve år. Fordi jeg ved, at sagde jeg ja, ville jeg arbejde 130% det nye sted for at vise, hvad jeg kunne. Så ville der ikke lige nu være tid til at prøve at skabe noget selv. Det har virkelig været svært at sige nej, og svært ikke mosle frem i DR og be om mere og mere ansvar. Men det har været det rigtige lige nu. Fordi jeg har prioriteret at gøre noget for mig selv på denne front.

Jeg ved stadig ikke om det bliver en forretning som Ida og jeg kommer til at tjene på. Men jeg ved at det er simpelthen så sjovt. Og det er det vigtigste lige nu.

img_1640

 

3 kommentarer

 • Annie

  Det kan KUN blive godt ! TILLYKKE 👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke til jer begge. Kan tydeligt huske da jeg fik mit CVR nummer. Det er nu 6 år siden jeg blev selvstændig og det er den bedste beslutning jeg nogensinde har taget. Hårdt arbejde – ja, men det er det hele værd. Held og lykke herfra, glæder mig til at følge udviklingen 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Jubii! Kæmpe tillykke i to! I er seje 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan holder jeg styr på mine to-do's