Dagens anbefaling: DR Pigekorets Midsommerkoncert

Hvorfor er der så stille herinde??

… jo det skal jeg sige jer.

66502f43-43cc-4aac-a129-0117acea71ff

 

Lige nu er der en del at tænke over på arbejdsfronten for mig. En masse ting som jeg følelsesmæssigt har behov for at bearbejde og  tage stilling til og som har taget al min tid og overskud.

Der sker en masse på min arbejdsplads lige nu, en masse som gør at jeg begynder at se lidt ud af DR og ser på om det er nu jeg måske skal noget andet. Det er jeg ikke sikker på at det er – men det skader aldrig at kigge. Men jeg holder også meget af det gode gamle DR, så ingenting er besluttet.

Min selvstændige plan har taget lidt en anden drejning, da Ida, min kompagnon har måtte trække sig fra vores fælles projekt. Det respekterer jeg og støtter hende i, men det gør også at fra at være 2, er der nu kun 1 tilbage – og det skal jeg lige finde ud af hvordan jeg løser, og hvordan jeg samler den op herfra. Hvordan jeg fortsætter herfra alene – og om jeg overhovedet skal det!?Noget jeg havde glædet mig sådan til, og en ide vi har fået sammen og arbejdet for i 3-4 måneder og hvor det ikke bare sådan lige er at sige “nå, Ida er ikke med mere – pyt”. Tværtimod.

 

Det er en masse ændringer som tager meget af min tid fordi jeg er en som hurtigt tænker MEGET og der opstår nemt tankemylder – hvor ting stikker afsted i mit hoved, og hvor jeg har behov for tid og ro til at sortere det.

Jeg har det samtidig elendigt over at alt dette er kommet samtidig med at jeg gerne ville starte denne blog op. For det har ikke lige været den start jeg drømte om, og jeg synes på ingen måde at jeg er udkommet med nok indlæg. Jeg har en liste så lang med emner jeg gerne vil skrive om, men overskuddet her ikke været der, og det er jeg træt af – når bloggen nu er så ny. 😥 Men man skal gøre ting så godt som man kan, og så samle op når man har overskud igen.

Men alt får en chance til – og selv den dag jeg var allermest ked af det, fandt jeg i en skuffe ved et tilfælde en lille gemt vingummi. Endda min yndlingsvingummi. Vores køkken er ellers støvsuget for slik og søde sager i øjeblikket, da jeg er på en form for bootcamp for at tage mig af min pomfritmave – men jeg tog dette som et tegn. Et tegn på at der altid gemmer sig en vingummi et sted – man skal bare lede længe nok.

 

Så det gør jeg i øjeblikket og beror mig selv med at det hele nok skal falde på plads – for det gør det jo altid. Ik?

 

/ Emilie

12 kommentarer

 • Emilie

  Du må aldrig være trist over, at du ikke har udgivet nok. Kvaliteten, personligheden og dybden i dine indlæg er langt over niveau ift. resten af landskabet – så jeg lapper det i mig, når der er nyt. Du må ikke stresse over det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emily G Bruhn

   Ej hvor er du sød Emilie. Det er en besked jeg blev virkelig glad for at læse. TAK fordi du tog dig tiden til det. Betyder mere end du tror

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente

  Når der lukker en dør …åbner der sig altid en ny !
  Du er fantastisk stol altid på det 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emily G Bruhn

   Tak – og ja du har ret. Man skal bare nogengange huske dig selv på det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg er vild med bloggen, din og Thomas’ Instagram og er nok nærmest Ellen’s største fan! Jeg tror også på, at det hele nok skal falde på plads – men ja tid til at tænke er vigtigt 🌸 Jeg hepper og glæder mig til fortsat at følge med 🖋

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emily G Bruhn

   Hvor er du sød. Tak. Det skal jeg hilse Ellen og fortælle.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg tilslutter mig lige forrige kommentar – jeg kan også rigtig godt lide din blog 🙏 Og det er ikke mængden/hyppigheden af indlæg, der afgør, om en blog er værd at læse eller ej, men indholdet, og din blog er skøn

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emily G Bruhn

   Tak Julie. Som ny i det her landskab er det lidt svært at vide hvad der er det “rigtige” at gøre, for at være god på sin platform. Men rart at vide at i stadig “er der” 🙂 / Emilie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Jo – alting falder altid på plads! Tro på det – så er jeg sikker på at dit projekt lykkedes🙏 Måske finder du imorgen en halv plade chokolade 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emily G Bruhn

   Ej det håber jeg.. Mest fordi det ville være rigtig lækkert. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  jeg kan rigtig godt lide din blog.Jeg vil læse med om du udgiver få eller mange indlæg🌺
  Synes du er super cool.Og er helt sikker på at alt nok skal gå for dig når du finder roen til det.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens anbefaling: DR Pigekorets Midsommerkoncert