En effektiv arbejdsmetode til at teste ideer

Alt kan ændre sig på en dag

Som nogen måske husker – så havde jeg egentlig annonceret, at jeg var igang med at starte firma med min veninde.
Noget vi har forberedt i mange måneder. Min veninde annoncerede dog her før sommeren, at hun blev nødt til at gå ud af projektet – en beslutning jeg accepterer og respekterer fuldt ud, men også noget som gjorde mig rigtig ked af det.
Fordi det jo var vores fælles projekt.

Vi skulle launche i starten af oktober, så vi var i fuld gang, og jeg kunne liiiiiige overskue det – og var fuld af energi omkring det. Men da hun pludselig tog beslutningen om at gå ud af projektet og overgive det hele til mig – så skulle jeg lige synke det en gang. Havde jeg overhovedet lyst til at lave det alene? Kunne jeg det? Hvad med tidsplanen? Hvad med at få det til at passe ind i vores liv? Jeg tabte pusten.

img_4761-jpg

 

Samme dag er jeg til et arrangement med Røde Kors på Roskilde Festival. Her løber jeg tilfældigt ind i Birgit Aaby. Knalddygtig erhvervskvinde, som de fleste nok kender fra Løvens Hule på DR1. På den ene eller anden måde kom jeg i snak med hende, og jeg fik fortalt hende, at min partner var sprunget fra min ide, og at jeg nu følte jeg var slået tilbage.
Hvordan jeg kommer ind på det her husker jeg ikke. Jeg tror jeg tågede lidt rundt den dag. Jeg fik aldrig fortalt hende hvad forretningsideen egentlig er – men det endte med at hun ruskede mig og sagde “DU kan godt det her selv” og spurgte om vi ikke skulle drikke en kaffe sammen og tale om det hele 😳. Jeg blev helt paf og sagde bare hurtigt “jo tak!”.

Nu skal jeg mødes med hende i næste uge og er spændt. Både fordi jeg ikke rigtig ved, hvad vi helt konkret mødes om, fordi det er første gang jeg skal tale om ideen, siden jeg nu er alene om den, og fordi jeg har stor respekt for hvad hun har opbygget og for den person hun er.
Det er længe siden jeg har mødt et så behageligt menneske.

Tænk at en dag som startede så dårligt med et telefonopkald der satte alt arbejde og fremtidsplaner tilbage – endte med at blive en dag med en ny og meget værdifuld kontakt, som vil bruge tid på at drikke en kaffe med lille mig og høre om min ide.

Jeg GLÆDER mig!

8 kommentarer

 • Trine

  Sejt Emilie. Jeg er ligesom andre også stærkt inspireret af Birgit. Faktisk mest på baggrund af hendes seje indspark i Resens podcast. Flot kort at få sparring med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Når en dør lukkes åbnes der en ny😀
  Held og lykke, er sikker på du kan👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Jeg nåede lige at blive helt ærgerlig i starten af dit skriv, fordi det er SÅ god en ide ☺️ Men så læste jeg resten og håber du får overskud til at føre det ud i livet. Du har sikkert hørt Morten Resens podcast, men hvis ikke, så giv de sidste par afsnit af sæson 1 en lytter inden din kaffedate 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emily G Bruhn

   Jeg er stor fan af hans podcast. Er du allerede med på sæson 2 også? Den kom igår og det er godt… 🙂 Hvor er du sød. Er du en af dem som har været awesome og har været i mit test-hold?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorthe

   Ja sæson 2’s første afsnit er også allerede lyttet til her ☺️ Det er vildt godt… og ja, testede det for nogle måneder siden, så hvis det afspejler ideen, så er jeg fan 😄

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Det er fandme sejt!
  Altså sådan virkelig sejt!!
  Det bliver godt, det gør det altid og det gode ved at tingene ikke altid går som man regner med er at nye ideer og ting kan dukke op, som det du oplever nu.
  Held og lykke med det, glæder mig til at følge med i det. Real girlpower kan ingen modstå.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emily G Bruhn

   Ej okay hvor er du sød. TAK 🙏 #girlpower

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En effektiv arbejdsmetode til at teste ideer