Ja, jeg er stadig mobilafhængig

Hvordan det går med min bullet journal…

Ja, det går faktisk ikke super godt! 😂

 

For et par uger siden gik jeg i gang med at lave en såkaldt bullet journal. Jeg var meget inspireret af de utrolige mange smukke videoer og billeder, der var af folk der virkelige var kreative og reflekterende i deres bullet journals. Jeg var og er stadig, ret inspireret af det med at lige bruge et par minutter hver dag på at tænke over dagen der er gået, og lige sætte den lidt i perspektiv. Det skrev jeg lidt om her.

Jeg kastede mig også ud i projektet med stor ildhu. Googlede løs og så den ene video efter den anden, for at blive inspireret til hvilke dele der skulle med i min bullet journal. Jeg endte med følgende elementer:

 • Indholdsfortegnelse
 • Oversigt over koder/keys I bogen – (altså hvilket tegn betyder hvad)
 • Året i Pixels – (Et lille felt til hver dag, og en farvekode i forhold til humør)
 • Ideer – (sider til blandede ideer)
 • Bøger jeg gerne vil læse
 • Future log (De næste tre måneder og med de ting som er i kalenderen pt)
 • Oktober mdr. oversigt (en oversigt over aftaler i oktober måned med personlige mål, to do, og folk jeg gerne vil se)
 • I dag har jeg været glad for… (plads til at lave en lille daglig reflektion)
 • Vane-tracker (en oversigt/tracker over diverse vaner)
 • Ugentlig log (Plads til mere deltajeret plan for hver uge. Herunder personlige og arbejdsmæssige opgaver. Udover det madplan og oversigt over om jeg drikker nok vand.

 

img_1035
img_1036 img_1046img_1040 img_1041 img_1042 img_1043
img_1044

 

Det var virkelig hyggeligt at sidde og lave den. Meget krea, selvom jeg ingen tegneskills har, så føltes det ret meditativt. Og jeg havde ALLE de bedste intensioner – men virkeligheden var at der gik virkelig ikke mange dage, så glemte jeg at jeg havde den.

Jeg har heller aldrig været særlig godt til at have en dagbog, det der med kontinuiteten virker ikke rigtig for mig. Det her ville ellers på papiret virkelig været noget jeg ville sætte stor pris på – orden, struktur, refleksioner, og overblik – men jeg glemmer simpelthen jeg har den. Jeg får det bare ikke udfyldt.

Måske startede jeg med lidt for mange elementer? Der er mange sider man skal igennem hver dag, og lige sætte et lille mærke, farve en lille firkant eller andet. Men fx glemmer jeg klart at male hvert lille glas med vand jeg drikker. Det er da ikke noget man når eller tænker over i en almindelig hverdag med en 2-årig, fuld fart på arbejdet osv. Eller det gør jeg i hvertfald ikke. Jeg synes simpelthen det er et for stort arbejde. Det ville allerede hjælpe hvis man kunne købe en “færdig” bullet-journal. Hvor siderne var lavet på forhånd. Men der ville en erfaren bullet-journal bruger nok stoppe mig. For tror den del af det, er at sidde og lave siderne ☺️.

Men det var super sjovt at prøve. Dejlig at prøve noget anderledes, og se om der var en ny vane der skulle ind i mit liv. Det bliver så nok ikke lige bullet journal – men måske noget andet en dag.

Er der nogen erfarne bullet-journal brugere derude? Hvad er nøglen til at få det op at køre?

4 kommentarer

 • Line

  Jeg har fået “Min notesbog” fra Politikens Forlag af min kæreste, og den er mega fin! En lidt light bullet journal, hvor det meste er udfyldt, men der er stadig nogle blanke sider hver måned til selv at udfylde. Den er så fin i layout og især omslaget!
  Jeg er nemlig slet heller ikke kreativ nok til at lave en selv (omend jeg godt gad være sådan en krea-type), så jeg tror, den er god at starte med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg har det på samme måde, jeg får heller aldrig udfyldt alle de ting jeg skulle. Men så har jeg bare brugt den til ting jeg har brug for og ikke alle de der templates. Jeg bruger min lidt som
  en oldschool kalender, hvor jeg mest skriver planer og huskelister. Og så har jeg den med på studiet og tegner mange doodles – så er det nemmere for mig at koncentrere mig. Brug den til lige det der passer dig 💋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg er ikke en erfaren bullet journal bruger, da jeg næææsten lige er startet, jeg har kun været igang i 1 måneds tid. Men da jeg skulle til at starte på den søgte jeg også diverse videoer eller artikler for inspiration og jeg blev SÅ overvældet. Jeg kunne slet ikke finde ud af hvordan jeg lavede den “rigtigt”. Jeg tror det der har virket (indtil videre) for mig er at jeg skal huske på at den er til for at hjælpe mig og gøre min hverdag nemmere, og det er kun mig der vælger hvordan den ser ud. Derudover har jeg også virkelig tænkt over hvad der egentlig er vigtigt for mig at have med i bl.a. trackers og jeg har slet ikke så meget som jeg først havde planer om. Jeg tror bare det vigtigste at huske på, er at den er til for at hjælpe dig med at holde styr på din hverdag, og det er helt op til dig og kun dig hvad den skal indeholde og hvordan den skal se ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hej med dig 🙂 Jeg købte for snart 4 måneder siden bogen “The Journal” fra Norments. Den er ikke spor dyr, den kræver ingen kreativitet men har lige nøjagtigt det nødvendige man kan overskue i en travl hverdag. Jeg er SÅ glad for min og føler at det er blevet en lille dagbog, men uden egentligt at være det. Den er jeg ret sikker på kan opfylde dit ønske om et alternativ til bullet journals, som er noget mere krævende på alle punkter! Den kan købes her: https://norments.dk/collections/our-stuff/products/the-journal
  Kh Mille

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ja, jeg er stadig mobilafhængig