c2712fa9-b6c5-4895-98f9-3b5b88b2b2c7

Mit navn er Emilie Bruhn og jeg er 28 år gammel. Jeg bor på Vesterbro med min mand Thomas og vores datter Ellen på snart 2 år. Jeg arbejder som projektleder og producent i DR Nyheder, hvor jeg til daglig har ansvar for DR Nyheders innovations-lab, DR Nyheder X.

Min blog er en personlig livsstilsblog, men fokus på karriere og emner samt personer der inspirerer mig. Derigennem håber jeg selv at kunne inspirere jer der læser med.
Jeg håber at kunne videregive den tilgang jeg har til livet, som både er fyldt med masser af tankevirksomhed, organisering, strategiske overvejelser, hårdt arbejde, spontanitet, konfetti og kærlighed. Jeg går efter at leve et liv, som gør mig glad helt ned i maven.

Jeg synes folk, der brænder for noget, er virkelig interessante.
Nogen som går op i noget og gør sig umage. Uanset hvad de måtte interessere sig for.
Jeg er optaget af at høre deres historier og lade mig inspirere af dem. Jeg kan blive ved med at dykke ned i nye arbejdsmetoder, nye teknologiske løsninger der gør livet nemmere, og nye måder at tænke arbejde, mål og organisering på.

Min blog bliver en udvidelse af min instagramprofil, som jeg de seneste år har nydt at udkomme på. Men selvom et billede siger meget – så har jeg nogen gange lyst til at knytte lidt flere kommentarer til. Det er min ambition at gøre her.

På emilygbruhn.dk skriver jeg om livets store og små tanker, karriere og masser af andre bland-selv-godter.

Velkommen til!

Alt indhold på siden – indlæg som billeder – må kun bruges iflg. aftale med Emilie Bruhn. Overholdes dette ikke, kan der kræves et erstatningskrav.